Sommercafeen som Selskabslokale

Perfekte sted at holde sin fest ..stor eller lille, møde, barnedåb, mindesammenkomst eller samlingssted for et lokalt arrangement.

Midt sommerhusområdet Høll ligger Sommercafeen.

Sommercafeen er nyopført som restauration i 1998 og har været drevet som helårssrestaurant og cafe lige til slutningen af 2022,

hvor ejerne har valgt at udleje Sommercafeen til private, som selskabslokale, til at holde fester, møder, små eller store sammenkomster af forskellig slags.

Man føler den varme og hyggelige stemning, fra det øjeblik man træder ind i lokalet

Det er disse rammer du nu kan leje dig ind i og helt selv stå for dit  eget private arrangement.Leje af huset indbefatter brug af hele huset inkl. køkken, porcelæn, møbler, samt udendørs arealer, med mindre andet er aftalt.

Der er borde, stole og service til 50 personer.

Der er 2 og 4 mands cafeeborde der kan sammensættes på utallige måder.

Den store multi-anvendelige bar giver mange muligheder. I baren er der køleskabe, vask mm.

 

Køkkenet, som ligger i direkte forbindelse med baren og salen, er indrettet alsidigt og er et prof. køkken, velegnet til både store og små fester, da der er 4 store gasblus, en stor el-konvektionsovn, industriopvaskemaskine m.v.

Der er selvfølgelig pæne toiletter,  handicaptoilet med puslebord.


Den overdækkede og møblerede terrasse rundt om cafeen kan nydes alt efter vejret, gæsterne kan her trække frisk luft selv om det regner.

 Har man lyst til en lille gåtur efter spisningen, ligger stranden få hundrede meter fra cafeen.   Historien Om Cafeen

Bygningen blev opført af Per og Ditte Egebart i 1998 med formålet at det skulle være en cafe. Der sidder en messingplade på stolpen i baren der fortæller om bygningen og særligt de massive stolper der stammer fra tøjhuset i Fredericia.

Navnet Sommercafeen har den haft gennem alle år.

De første år var det Per og Ditte samt Dittes søster Maja og hendes mand Ulrich, der drev stedet. Mændene fik en ret stejl indlæringstid, for nok var vi håndværkere (mekaniker og tagdækker) og tjenerfaget skulle jo læres hurtigt. I køkkenet var Ditte og Maja til tider hårdt pressede. Efter et par år kom Peter Have til og overtog forpagtningen. Han var rigtig restauratør og kunne faget, han og cafeen havde 10 gode år sammen. Efter Peter overtog Jørn og Dorthe som var der i 3 år. Efter dem kom der nogle  som slet ikke burde have haft chancen.

Da cafeen pludselig stod uden restauratør i sommeren 2016 kom Dorthe Skov og hendes familie til, de fik virkelig gang i Sommercafeen, der var fyldt med gæster sommer og vinter. Der var selskaber, alacarte, helstegt gris, smørrebrødsbuffet, stegt flæsk, grillbuffet og mad af alle slags ud af huset. Dorthe stoppede i sensommeren 2022 efter 6 år hæsblæsende år, med både Corona og personalemangel.

Ejerne er brødrene Niki og Jesper Egebart. De  har i samråd med Per og Ditte valgt at udleje Sommercafeen til selskabslokale. Årsagen er blandt andet, at tiderne ikke er til, at finde den rette nye restauratør/forpagter der kan forsætte driften.  


Men udelukker bestemt ikke noget, hvis den rette restauratør dukker op.

Som vil vidreføre stedet med selskaber og alacarte som det altid har været.