Menu:
Salat:
Cesar salat 129,-
Romain/hjertesalat, med stegt kyllingebryst, croutoner, parmesan, hjemmelavet dressing og brød
Smørrebrød:
Vælg mellem: 35,-
Æg/rejer, Fiskefilet, Roastbeef, Hamburgerryg, Rullepølse, Leverpostej, osv.
Lette retter:
Pommes frites 50,-
Tilvælg to slags dip
Nachos 99,-
Nachos, revet mozzarella, salsa og aioli
Tilkøb af kylling 25,-
Sandwich:
Kylling/bacon 89,-
Grov bolle, cremefraiche dressing, iceberg, stegt kylling, bacon, agurk, tomat og karrydressing.
Røget laks 109,-
Grovbolle, guacamole creme, iceberg, røget laks, soltørret tomater, agurk og tomat.
Æg/rejer 89,-
Grovbolle, cremefraiche dressing, æg, rejer, agurk og tomat.
Burger:
Høll burger 149,-
Cafe bolle, 200g hakkebøf, aioli, iceberg, tomat, agurk, løg, ost og salsa. Med pommes og en dip.
Kylling burger 149,-
Cafe bolle, crispy kyllingefilet, guacamole creme, iceberg, barbecue, tomat, og løg.
Med pommes og en dip.
Vegetar burger 149,-
Cafe bolle, plantebaseret bøf, aioli, iceberg, salsa, tomat, agurk og løg.
Med pommes og en dip.
Glutenfri bolle tillæg på 20,-
Varme retter:
Pariserbøf 149,-
Smørstegt franskbrød, 200g hakkebøf, kapers, rødbeder, løg, peberrod og pasteuriseret æggeblomme.
Stjerneskud 179,-
Ristet franskbrød, rød dressing, iceberg, to pandestegte fiskefilet, en kogt issing filet, røget laks, rejer, asparges, caviart og topping.
Børne retter:
Fiskefilet med pommes 75,-
Nuggets med pommes 75,-
Dessert:
Pandekager med is 75,-
2 pandekager med is, karamelsovs og frugt
Is bowl 70,-
3 slags is, frugt og karamelsovs
Dagens kage 45,-
Spørg gerne personalet hvad dagens kage er
HVER ONSDAG
Fra klokken 17:00
Stegt flæsk ad libitum
kun: 189,-
Tørstegt flæsk, kartofler, persillesovs og rødbeder.
Kan også fås som take away, med 7 stk flæsk.
Kun: 125,-
Menu forslag til selskab
Alle retter bliver som udgangspunkt serveret på tallerken, der kan forekomme tillæg hvis de enkelte retter ønskes som buffet.
Forretter
2 tarteletter med høns i asparges, pyntet med persille
Bund af salat, bagt laksestykke, med rejer, asparges, hjemmelavet dressing og brød.
Hjemmelavet hønsesalat, på bund af salat, ananasring, stegt bacon, pynt og brød.
3 små anretninger, efter kokkens valg.
Bagt croissant med hjemmelavet hønsesalat, på bund af salat, med ristet bacon og topping.
Bagt ørredfilet, med forskellig bagte grøntsager, hjemmelavet dressing og brød.
Hovedretter
Rosa stegt kalvefilet, rødvinssauce, ovnbagte kartofler med krydderurter, garniture efter sæson.
Sennep/farin glaseret skinke, med flødekartofler og grøn salat med sæsonens grøntsager.
Øl braiseret svinekæber, med krydret øl sauce, ristet kartofler med krydderurter og garniture efter sæson.
Gammeldags oksesteg, kogte kartofler, brun sovs, grønne bønner, karotter og tyttebær.
Dådyr ryg eller filet, med pandestegte kartofler, hertil portvins-/rødvinssauce, grillet svampe, gulerødder og peberfrugter.
Langtidsstegt rosa oksemørbrad, rødvinssauce, ristet kartofler med krydderurter og forskellige skåret garniture.
Grillet sandart filet, frisk tagliatelle vendt i cremet sauce, med braiseret grøntsager.
Desserter
Hjemmelavet gammeldags æblekage, med makroner/rasp, ribsgele og flødeskum
Hjemmelavet citronfromage, med flødeskum
2 pandekager med is, frugt og karamelsovs
Nøddekurv, med forskellig skåret frugt og hjemmelavet råcreme.
3 Forskellige, gode oste efter årstiden, druer, kiks og extra tilbehør efter kokkens valg.
Hjemmelavet is chokolademousse med mokkaparfait, med karamelsejl
Hjemmelavet jordbærgrød med bourbon vaniljeis
Hjemmelavet cremebule, med brændt rørsukker på toppen.