Menu:

Salat:

Cesar salat                                          129,-

Romain/hjertesalat, med stegt kyllingebryst, croutoner, parmesan, hjemmelavet dressing og brød

 

Smørrebrød:

Vælg mellem:                                      35,-

Æg/rejer, Fiskefilet, Roastbeef, Hamburgerryg, Rullepølse, Leverpostej, osv.

 

Lette retter:

Pommes frites                                    50,-

Tilvælg to slags dip

 

Nachos                                                  99,-

Nachos, revet mozzarella, salsa og aioli

Tilkøb af kylling                                   25,-

 

Sandwich:

Kylling/bacon                                        89,-

Grov bolle, cremefraiche dressing, iceberg, stegt kylling, bacon, agurk, tomat og karrydressing.

 

Røget laks                                           109,-

Grovbolle, guacamole creme, iceberg, røget laks, soltørret tomater, agurk og tomat.

 

Æg/rejer                                                89,-

Grovbolle, cremefraiche dressing, æg, rejer, agurk og tomat.

 

Burger:

Høll burger                                        149,-

Cafe bolle, 200g hakkebøf, aioli, iceberg, tomat, agurk, løg, ost og salsa. Med pommes og en dip.

 

Kylling burger                                     149,-

Cafe bolle, crispy kyllingefilet, guacamole creme, iceberg, barbecue, tomat, og løg.

Med pommes og en dip.

 

Vegetar burger                                  149,-

Cafe bolle, plantebaseret bøf, aioli, iceberg, salsa, tomat, agurk og løg.  

Med pommes og en dip.

 

Glutenfri bolle tillæg på 20,-


Varme retter:

Pariserbøf                                           149,-

Smørstegt franskbrød, 200g hakkebøf, kapers, rødbeder, løg, peberrod og pasteuriseret æggeblomme.

 

Stjerneskud                                        179,-

Ristet franskbrød, rød dressing, iceberg, to pandestegte fiskefilet, en kogt issing filet, røget laks, rejer, asparges, caviart og topping.

 

Børne retter:

Fiskefilet med pommes                  75,-

Nuggets med pommes                    75,-

 

Dessert:

Pandekager med is                           75,-

2 pandekager med is, karamelsovs og frugt

 

Is bowl                                                   70,-

3 slags is, frugt og karamelsovs

 

Dagens kage                                        45,-

Spørg gerne personalet hvad dagens kage er


HVER ONSDAG

Fra klokken 17:00

Stegt flæsk ad libitum

kun: 189,-

Tørstegt flæsk, kartofler, persillesovs og rødbeder.

Kan også fås som take away, med 7 stk flæsk.

Kun: 125,-

 


    Menu forslag til selskab

    Alle retter bliver som udgangspunkt serveret på tallerken, der kan forekomme tillæg hvis de enkelte retter ønskes som buffet.

    Forretter

    • Tarteletter: 75,-

    2 tarteletter med høns i asparges, pyntet med persille

    • Bagt laks: 95,-

    Bund af salat, bagt laksestykke, med rejer, asparges, hjemmelavet dressing og brød.

    • Hønsesalat: 80,-

    Hjemmelavet hønsesalat, på bund af salat, ananasring, stegt bacon, pynt og brød.

    • Tapas anretning: 110,-

    3 små anretninger, efter kokkens valg.

    • Croissant m. høns: 95,-

    Bagt croissant med hjemmelavet hønsesalat, på bund af salat, med ristet bacon og topping.

    • Bagt ørredfilet: 110,-

    Bagt ørredfilet, med forskellig bagte grøntsager, hjemmelavet dressing og brød.

     

    Hovedretter

    • Kalvefilet: 185,-

    Rosa stegt kalvefilet, rødvinssauce, ovnbagte kartofler med krydderurter, garniture efter sæson.

    • Glaseret skinke: 160,-

    Sennep/farin glaseret skinke, med flødekartofler og grøn salat med sæsonens grøntsager.

    • Braiseret svinekæber: 185,-

    Øl braiseret svinekæber, med krydret øl sauce, ristet kartofler med krydderurter og garniture efter sæson.

     

     

    • Gammeldags oksesteg: 185,-

    Gammeldags oksesteg, kogte kartofler, brun sovs, grønne bønner, karotter og tyttebær.

    • Dådyr ryg/filet: 275,-

    Dådyr ryg eller filet, med pandestegte kartofler, hertil portvins-/rødvinssauce, grillet svampe, gulerødder og peberfrugter.

    • Oksemørbrad: 255,-

    Langtidsstegt rosa oksemørbrad, rødvinssauce, ristet kartofler med krydderurter og forskellige skåret garniture.

    • Sandart filet: 215,-

    Grillet sandart filet, frisk tagliatelle vendt i cremet sauce, med braiseret grøntsager.

     

    Desserter

    • Æblekage: 75,-

    Hjemmelavet gammeldags æblekage, med makroner/rasp, ribsgele og flødeskum

    • Citronfromage: 95,-

    Hjemmelavet citronfromage, med flødeskum

    • Pandekager med is: 75,-

    2 pandekager med is, frugt og karamelsovs

    • Nøddekurv med frugt og creme: 95,-

    Nøddekurv, med forskellig skåret frugt og hjemmelavet råcreme.

    • Ostetallerken: 95,-

    3 Forskellige, gode oste efter årstiden, druer, kiks og extra tilbehør efter kokkens valg.

    • Mokkaparfait/ chokolademousse: 110,-

    Hjemmelavet is chokolademousse med mokkaparfait, med karamelsejl

    • Jordgrød m is: 95,-

    Hjemmelavet jordbærgrød med bourbon vaniljeis

    • Cremebule: 85,-

    Hjemmelavet cremebule, med brændt rørsukker på toppen.